Пятница, 29.03.2024, 14:15
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Осінній карнавал у нашому навчальному закладі
12:48
Осінній карнавал у нашому навчальному закладі
null
 Ось і проминули невеликі за тривалістю літні чудові й безтурботні дні безмежного відпочинку та яскравих променів теплого сонця. І на зміну знову поспішає золота осінь, яка вже встигла перефарбувати листя на 
деревах в свої улюблені кольори – кольори, які навіюють нам приємні спогади та миттєвості, які примушують нас замислитися над власним життям.
Загально відомо, що осінь та її чарівна природа надихали багатьох митців та діячів культури на створення визначних творів мистецтва. Ось і наші студенти не стали виключенням вищезгаданого правила. Цього дня вони отримали чудову нагоду продемонструвати та реалізувати власні творчі ідеї, і варто відразу відзначити, це їм, безперечно, вдалося.
Хотілося би зазначити та ще раз наголосити на тому, що сьогодні участь у виставці прийняли практично усі групи нашого навчального закладу. Варто подякувати їм за їхні фантастичні витвори фантазії і водночас звернутися до усіх студентів із проханням приймати участь у всіх заходах, що проводяться в нашому інституті, адже вони сприять різнобічному розвиткові особистості студента, виявленні його здібностей та обдарованостей.  
Сьогодні головне завдання полягало не в перемозі у конкурсі, а в елементарному виявленні творчих здібностей кожної групи. І всі навчальні групи із цим завданням впоралися. Виставка спричинила неабиякий резонанс серед працівників нашоно навчального закладу. І вже за півгодини до початку заходу майже усі учасники були готові демонструвати власні осінні композиції.
У холі, де й проходила виставка, зібралося чимало викладачів нашого інституту. Усі вони прагнули оцінити вміння власних учнів створювати подібні живописні ескізи. Як наслідок, ще раз переконалися в тому, що наші студенти є найталановитішими за інших. Адже кожна наступна робота суттєво відрізнялася від попередньої, представляла собою незалежну систему поглядів на зазначену тему.
 Ім`я переможця виставки буде названо трохи пізніше, коли поважне жюрі у складі адміністрації нашого закладу нарешті вирішить віддати певній групі власні симпатії. А нам до цього часу залишається чекати на наступні заходи, що відбуватимуться в рідному інституті і сподіватися, що вони викликатимуть такий самий ефект, як і виставка осінніх композицій.


Спостерігав за осінніми витвірами мистецтв

Артур Пройдаков



Просмотров: 676 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют