Суббота, 20.04.2024, 00:26
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Студентські роки – найкращі у житті!
13:01
Студентські роки – найкращі у житті!

Саме під таким девізом проходило Свято Першокурсника в Стахановському навчальному комплексі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка,
Саме під таким девізом проходило Свято Першокурсника в Стахановському навчальному комплексі Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, що вже за чимало років стало традиційним в стінах нашого навчального закладу. Тому не дивно, що саме на цей день з великим нетерпінням чекали усі першокурсники.
29 жовтня 2008 року в актовому залі вже за півгодини до початку святкового концерту не було вільних місць, адже чимало студентів прагнули спостерігати за цікавим видовищем. І вони не помилилися у цьому! На концерті усіх присутніх потішили тонкий гумор та жарти ведучих заходу, чудові музичні номери у виконанні вокальної групи «Delice» (художній керівник Марина Мордовцева) і вокального ансамбля «Мрія» (художній керівник Олена Почтивая). Яскраві танцювальні композиції першокурсникам подарували студенти нашого навчального закладу – Тихон Прокопов та Дмитро Смірнов.
Головна мета свята полагає в офіційній посвяті першокурсників у почесне звання студентів. Задля цього вони повинні поклянутися у вірності своєму навчальному закладові і присягнутися у майбутньому виконанні усіх своїх студентських обов`язків. Таким чином, студентська клятва є неодмінним атрибутом цього свята. Можемо відзначити, що нинішнього року першокурсники впоралися зі своїм завданням просто на відмінно! Після принесення клятви 5 курс музичного відділення виконав студентський гімн «Гаудеамус». 
Пізніше усіх першокурсників зі святом привітав заступник директора з виховної роботи Стахановського навчального комплекса Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Горобець Данило Валентинович, який побажав студентам успіхів у навчанні і урочисто вручив старості кожної групи нового набору солодкий приз. 
Свято закінчилося на позитивній ноті: «новоспечені» студенти вітали одне одного, на їхніх обличчях сяяли посмішки. Сподіваємося, що ці самі посмішки вони збережуть і пронесуть через усі непрості, але незабутні роки навчання, адже дійсно студентські роки – найкращі у житті! І з цим важко не погодитися! Чи не так?


Артур Пройдаков



Просмотров: 749 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют