Пятница, 19.04.2024, 21:18
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Захистимо Країну Дитячих Мрій — Артек!
16:00
Захистимо Країну Дитячих Мрій — Артек!


В останній час неабиякого резонансу серед студентів та викладачів нашого навчального закладу отримала поява несподіваного повідомлення у вітчизняних засобах масової інформації про тимчасове припинення роботи міжнародного дитячого центру «Артек».

І досі залишається невідомим, чи зможе всесвітньовідомий табір продовжити свою роботу вже в найближчий час. На наш погляд, ми не можемо залишатися поза цією проблемою, оскільки вона, безумовно, стосується водночас кожного з нас. Упродовж останніх декількох років Стахановський навчальний комплекс Луганського національного університету імені Тараса Шевченка мав тісні взаємозв`язки з «Артеком». У таборі мали нагоду працювати та проходити літню практику найкращі стахановські студенти, які набували величезного педагогічного досвіду, працюючи поруч зі студентами з найпрестижніших вищих навчальних закладів Росії, України та Білорусі.

Тепер же ми маємо справу з безпрецедентним випадком в історії дитячого центру. У державному бюджеті на 2009 рік не виділено абсолютно жодних коштів на вільний розвиток та підтримку функціонування «Артеку». Таким чином, славнозвісний «Острів — А» потрапив під загрозу зникнення. Свої обурення та протести висловлюють керівництво міжнародного дитячого центру, педагоги-організатори, які працювали у різні роки в таборі, ну й звісно, мільйони дітей, для яких «Артек» став другою домівкою, а також чарівною Країною Дитячих Мрій. 

Зі свого боку, ми теж виступаємо на захист міжнародного дитячого центру, оскільки чудово ознайомилися з його унікальною історією, вражаючою красою, чарівною атомосферою пригод, загадковими таємницями та легендами, які супроводжують «Артек». Для багатьох людей «Артек» став надважливим символом добра, справжнього щастя та вірної дружби. Недарма існує така вельми відома фраза: «Життя поділяється на 2 частини: до Артека і після...»

І ось тепер, шановні пані та панове, ми можемо втратити цю скарбницю чудового виховання дітей назавжди... І тому все гучніше лунає наш сміливий заклик: «Не дамо загинути цій чарівній Країні Дитячих Мрій!»


Артур Пройдаков



Просмотров: 541 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют