Суббота, 20.04.2024, 06:30
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Зі святом, улюблені викладачі!!!
12:51
Зі святом, улюблені викладачі!!!

На честь свята Дня працівника освіти в актовій залі Стахановського навчального комплексу Луганського національного унівеситету відбувся святковий концерт для наших улюблених викладачів.
 Варто зазначити, що на цьому заході були присутні не лише нинішні працівники інституту, але й ті, хто вже встиг завершити свою роботу внаслідок похилого віку. Та все ж забути про місце своєї роботи ці викладачі не зможуть, і тому із великою радістю погодилися на запрошення відвідати концерт.
Вступне слово було надане деканові нашого навчального закладу Горобець Наталі Миколаївні, яка ще раз привітала викладачів із їхнім професійним святом і запросила на сцену довгоочікуваних гостей. Ветерани педагогічної діяльності виглядали доволі впевненими та переконливими у власних силах. Вони обмежилися привітаннями та виконали чудову пісню, яку самі й створили. Пісня засвідчувала безмежне бажання та жагу до активного способу життя, до справжнього людського щастя. Виступ справив неабияке враження на присутніх викладачів і супроводжувався справжніми оваціями глядачів.

Звичайно, усі присутні розуміли, що після такого бурхливого виступу наших ветеранів повинне слідувати не менш яскраве продовження концерта. І сподіванки глядачів були реалізовані.
Після нагородження викладачів цінними дипломами та подяками на сцену вийшли наші студенти, які підготували доволі цікаву програму. Олена Ясків виконала пісню «Як у нас на Україні», свої номера продемонстрували вокальний ансамбль «Мрія» та хореографічний ансамбль коледжу «Полонез». Естафету вражаючих виступів продовжили Людмила Ланг, Анастасія Кульбенко, Олена Логвінова, інструментальний ансамбль «Експромт», Анатолій Бекіров та оркестр народних інструментів «Черноглазая казачка», а також група «Delice». 
Неординарне привітання можуть занести собі в актив наші першокурсники, які до цього ніколи не виходили на сцену. Але можна сміливо стверджувати, що дебют у них цілком вдався. Та й взагалі свято вийшло таким, яким ми і чекали, а саме: веселим, яскравим та незабутнім!!! Зі святом Вас, шановні викладачі!!! Звертаються до Вас Ваші улюблені студенти нашого рідного інституту: дякуємо за те, що Ви у нас є!!!

Артур Пройдаков



Просмотров: 640 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют