Среда, 24.04.2024, 04:38
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Ми вожатими звемося! І цим пишаємося!
12:58
Ми вожатими звемося! І цим пишаємося!

22 жовтня поточного року в актовому залі Стахановського навчального комплексу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся довгоочікуваний захід – захист літньої практики студентів нашого закладу.
Протягом багатьох років це свято асоціюється зі справжнім вибухом позитивних емоцій та вражень від захоплюючих номерів, підготовлених студентами, які проходили літню практику у різноманітних дитячих оздоровчих таборах України. Так, наш навчальний заклад – загально визнаний майстер у справах підготовки справжніх вожатих, які потім обов`язково демонструють свої здатності і реалізують набуті знання.
Цього року у вожацькому фестивалі приймали участь відразу 6 команд, які представляли різні табори з усієї України, а саме: дитячий табір «Южний», ДОЦ «Гагаріно», дитячий табір «Кристал», дитячий табір «Чайка», дитячий табір «Спутнік», МДЦ «Артек». Таким чином, свято вкотре обіцяло подарувати глядачам яскраве видовище. Серед присутніх варто відзначити присутність багатьох поважних гостей, а саме працівників тих таборів, де й проходили літню практику наші студенти. 
Свято мало зовсім неурочистий початок: все проходило у легкій невимушеній атмосфері доброго настрою та щирої посмішки. Кожна команда підготувала власний номер, у якому розповідала про специфіку роботи саме свого табору; окрім цього представники команди проводили гру з глядачами. Було вирішено проводити фестиваль не на конкурсній основі, тож наші вожаті могли не хвилюватися за підсумки конкурсу, адже усі вони стали переможцями ще тієї миті, коли дали згоду працювати в оздоровчих таборах.
Варто відзначити, що усі команди ретельно підготувалися до виступу. Практично кожен виступ супроводжувався чудовим хореографічним номером, виконанням пісні, а також яскраво вигаданими жартами та гумором. Звичайно, глядачам таке видовище було до смаку. Окрім цього, увагою гостей постійно володіли й ті представники команд, які проводили захопливі ігри, примушуючи глядачів зриватися зі своїх місць і повторювати за ними прості рухи нескладної гри.
Тобто, все говорить лише на користь цього фестиваля вожатих! Насамкінець усі команди зібралися разом на сцені і виконали неофіційний гімн святкового заходу – пісню «Наш вожатый». Зі словом виступили і гості нашого свята, які нагородили кращих вожатих і побажали успіхів у подальшому навчанні та наступній літній практиці. Завершила концерт декан Стахановського навчального комплексу ЛНУ імені Тараса Шевченка Горобець Наталя Миколаївна, яка зазначила, що цього року працювати в літні табори їздили не лише ті студенти, які проходили обов`язкову практику, а й ті, хто просто себе доволі непогано зарекомендував. 
Тому, будь-який студент має чудову нагоду відправитися працювати в оздоровчі табори, але для цього потрібно себе проявити з найкращого боку в нашому інституті. Як це сьогодні зробили представники усіх 6 команд! Приєднуємося до привітань і затамовуємо дихання в очікуванні на наступне вожацьке літо!!!



Артур Пройдаков



Просмотров: 654 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют