Суббота, 20.04.2024, 04:48
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Артек наповнює вітрила
12:54
Артек наповнює вітрила

3 жовтня 2008 року в нашому навчальному закладі відбулася значна подія, а саме зустріч студентів, які влітку працювали у Міжнародному Дитячому Центрі «Артек» із представниками засобів масової інформації нашого міста.
3 жовтня 2008 року в нашому навчальному закладі відбулася значна подія, а саме зустріч студентів, які влітку працювали у Міжнародному Дитячому Центрі «Артек» із представниками засобів масової інформації нашого міста. Не можна не відзначити усієї вагомості перебування наших студентів в «Артеці», оскільки це сприяє підняттю авторитета Стахановського факультета Луганського національного університета імені Тараса Шевченка; ставить його до одного ряду із найпрестижнішими вищими навчальними закладами України, Росії та Білорусі. І водночас не забуваємо про популяризацію рідного міста – Стаханова.

На зустріч із журналістами студенти прийшли у справжній артеківській формі, вочевидь, для того, щоб ще раз продемонструвати зразки незвичайного, але традиційного одягу усіх педагогів-організаторів, 
які проходили літню практику саме в Міжнародному Дитячому Центрі. 
На обличчях студентів сяяли посмішки. Вони випромінювали світло і позитивний настрій, прагнучи поділитися ним із своїми гостями.
Було помітно, що вони повністю перебувають під впливом перебування у Країні Дитинства (саме так називають «Артек»), хочуть поділитися своїми враженнями, цікавими розповідями із вожацького життя. Так, звичайно, спочатку, було дуже важко, оскільки перед артеківськими педагогами-організаторами постають високі завдання і відповідно навантаження. Але потім усі складні справи видаються настільки простими, що це приносить лише приємне задоволення.

Для багатьох невідомим є те, що «Артек» складається з 10 таборів, розташованих на південному березі Крима біля гори Аю-Даг ( «Кипарисний», «Лазурний», «Лісовий»,

«Польовий», «Річний», «Озерний», «Морський», «Янтарний», «Хрустальний», «Алмазний»).
Цього літа в «Артеці» працювали відразу 22 студенти. І варто відзначити, вони зуміли себе зарекомендувати якнайкращим чином. Їм вдалося проявити власні педагогічні і творчі здібності, і що є найголовнішим вони змогли зацікавити представників нового покоління – тих дітей, які приїхали відпочивати до «Артека». А це є вже не настільки простим завданням!
Не можна забувати й про те, що студенти нашого навчального закладу працювали не тільки педагогами-організаторами, але й займали вищі посади. Наприклад, цього року студент 4 курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» Тихон Прокопов працював художнім керівником дитячого табору «Лісовий», тобто був головним помічником у підготовці танцювальних номерів. 
На зустрічі були присутні і декан Стахановського факультету ЛНУ ім. Т. Шевченка Горобець Наталя Миколаївна, а також нинішні співпрацівники нашого навчального закладу, які також володіють почесним званням – «артеківці». Зокрема, йдеться про Юлію Корсун, Сергія Миронюка та Анну Мотузку, які у різні роки працювали в «Артеці», і наразі із великим задоволенням поділяються набутим досвідом із студентами.
Великого значення у підготовці майбутніх вожатих набула і наша школа вожатих, головною метою якої була підготовка студентів до праці в «Артеці». Судячи із великої кількості нагород та дипломів, які отримали наші студенти в таборі, а також просто із великого щастя на їхніх обличчях, можемо впевнено зробити висновок про те, що зі своїм завданням школа вожатих впоралася.
Сподіваємося, що наступного року стахановські студенти у ще більшій кількості знову поїдуть до «Артека», щоб підтримати високий рівень нашого закладу та нашої праці у Міжнародному Дитячому Центрі. А поки вітаємо наших артеківців із вдалим закінченням праці і побажаємо їм успіхів у подальшому навчанні та громадському житті інституту!


Артур Пройдаков

Просмотров: 937 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют