Четверг, 25.04.2024, 22:02
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Бути справжнім туристом – легко!
12:38
Бути справжнім туристом – легко!

На початку нового навчального 2008 – 2009 року усім студентам та викладачам Стахановського навчального комплексу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка було запропоновано відсвяткувати Міжнародний День туриста разом на фоні навколишньої природи нашого міста, як це традиційно відбувається у житті нашого навчального закладу. Ця ідея справила неабияке враження на них, і вони із великим задоволенням погодились на пропозицію.
У підсумку 10 вересня о восьмій годині ранку усі студенти були готові до туристичного походу на сто відсотків. Як завжди, вони налаштовувалися на активну участь у різноманітних конкурсах з метою проявити свої спортивні і творчі здібності. На заході були присутні не тільки студентські групи разом зі своїми кураторами, але й інші викладачі та працівники нашого закладу, які виявили бажання бути присутніми на цьому чудовому та незвичайному святі спорту та позитивних емоцій. Навіть погода, яка не тішила нас сонцем протягом декількох днів все ж таки змилувалась та подарила нам декілька його теплих променів.
Отож, прийшов час змагань. Того дня проводилися численні конкурси, які сприяли створенню доброї атмосфери між учасниками походу. І першим був огляд усіх груп, які сьогодні постали перед нами як туристичні загони. Кожен загін мав вигадати власну назву і девіз, доречі намагаючись якумога більше вирізнятися серед інших неординарністю та яскравим гумором. І це їм, безперечно, вдалося, оскільки студенти та викладачі багато посміхалися упродовж усього конкурсу.
Далі настав «зоряний» час фізоргів усіх загонів. Вони прийняли участь у захоплюючій спортивній естафеті із бажанням продемонструвати якнайшвидший час. Тут не обійшлося без справжніх спортивних драм та гострої боротьби за перемогу, та все одно змагання лише додало більше ентузіазму та віри у власні сили учасників.
Після спортивних змагань прийшла черга перевіряти кулінарні вміння наших майбутніх майстрів приготування естетичних страв. І знову студенти вразили своїми незвичайними ідеями та задумками. Дізналися і про найкращих снайперів нашого навчального закладу за результатами конкурсу стрілків.
Апогеєм свята стали творчі виступи усіх загонів, в яких вони продемонстрували високий рівень артистизму, співу, танців, яскраво підібраних жартів та веселих мініатюр. Що ж, варто констатувати, що черговий День туриста у нашому навчальному закладі пройшов із великим успіхом. І тепер із нетерпінням чекаємо наступних зустрічей та нових вражень від найулюбленішого свята нашого навчального закладу вже у наступному році.




Артур Пройдаков
(19 вересня 2008 року)
Просмотров: 592 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют