Суббота, 20.04.2024, 10:14
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Октябрь » 1 » Продукти ABBYY рекомендовані МОН України
13:10
Продукти ABBYY рекомендовані МОН України

Електронні словники ABBYY Lingvo та система оптичного розпізнавання ABBYY FineReader одержали схвалення Міністерства освіти і науки України. Гриф «Рекомендоване для використання у навчальному процесі загальноосвітніх навчальних закладів» було надано в результаті ретельної експертизи цього програмного забезпечення науково-методичними комісіями МОН України.

Система оптичного розпізнавання ABBYY FineReader та електронні словники ABBYY Lingvo давно мають велику популярність у навчальних закладах України. Останні кілька років програмними продуктами ABBYY у рамках програми комп’ютеризації оснащуються комп’ютерні класи шкіл України. «Ми пишаємось схваленням наших продуктів і впевнені, що вони стануть гарними помічниками як студентам, школярам, так і викладачам, науковим співробітникам освітних і наукових закладів», - коментує Генеральний директор компанії «ABBYY Україна» Віталій Тищенко.


Система розпізнавання ABBYY FineReader використовується викладачами для підготовки навчальних материалів на основі паперових джерел, а також статей у форматі PDF. Як викладачі, так і учні за допомогою цієї програми можуть розпізнавати статті та інші паперові матеріали і зберігати на комп’ютері такі добірки з можливістю редагувати тексти та миттєво їх знаходити. ABBYY FineReader допомогає учбовим закладам створювати електронні архіви, бібліотеки, каталоги. Головними перевагами програми для цих користувачів є точність розпізнавання, повноцінна підтримка української мови, збереження структури та оформлення документів, простота й зручність інтерфейсу. 


Електронний словник ABBYY Lingvo – це ефективний спосіб вивчення іноземних мов у школах і ВУЗах України. Крім 154 сучасних словників для 12 мов, у тому числі тематичних і тлумачних, програма містить спеціальний додаток для поповнення словникового запасу ABBYY Lingvo Tutor, який допомогає запам’ятовувати нові слова. У тематичних словниках можна знайти точний переклад спеціалізованих термінів із галузі науки і техніки, біології, хімії, медицини, економіки, менеджменту, фінансів, юриспруденції та ін.


http://almamater.com.ua/
Просмотров: 592 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют