Пятница, 19.04.2024, 14:00
Стахановский учебный комплекс
ЛНУ имени Тараса Шевченко
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Форма входа
Наш опрос
Зачем вы учитесь в СПК
Всего ответов: 14
Статистика




Луганский Портал Топ
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Главная » 2009 » Сентябрь » 26 » Свято гумору в нашому місті!
12:40
Свято гумору в нашому місті!
Нарешті до Стаханова завітала довгоочікувана весела й жартівлива осінь. А все це пов`язано із півфінальною грою КВК сезону 2008 року, що проходила 25 вересня у Палаці Культури імені Максма Горького. Гра обіцяла цікаве видовище, адже боротьба за вихід у фінал мала бути доволі напруженою та інтригуючою, оскільки усі команди у минулих іграх зуміли проявити свій чудовий гумор та неординарність глядачам та прихильникам клубу веселих та кмітливих.
За регламентом до останньої гри поточного сезону проходять лише три команди, проте жюрі зберігало повноваження запросити ще команди, якщо виникне така потреба. Отож, зібралися лише найсильніші команди, які не збиралися зупинятися на досягнутих успіхах, а намагалися дістати щасливий квіток на найголовнішу гру усього сезону – фінал. А саме: «СБУ» (м. Брянка), «Спина» (м. Брянка), «Шо? Хачю!» ( Стахановський машинобудівний технікум), «Неспроста» (Стахановський навчальний комплекс Луганського національного університету ім. Тараса Шевченка), «Марафон» (ДонДТУ, м. Алчевськ). 
Зал зібрав усіх охочих спостерігати за видовищною грою улюблених команд. Активністю виділялися, звичайно, вболювальники місцевих команд, проте найбільше відзначалися прихильники команди «Неспроста». Всі глядачі на місцях, усі команди на сцені, жюрі зайняло своє місце – варто починати! І лунає традиційний заклик: «Ни пуха ни пера!». А у відповідь не менш гучне: «К черту!».
У першому конкурсі команди намагалися вразити усіх присутніх своїми неабиякими акторськими здібностями та неординарним підходом до розкриття теми гри: «Простіше не буває...» І варто зазначити, це їм вдалося, адже глядачі неодноразово вибухали палкими оплесками та оваціями на адресу тієї чи іншої команди. І нехай деякі жарти не сприймалися аудиторією належними чином, все ж усі були задоволені яскравим гумором усіх команд. За підсумками першого конкурсу максимальну кількість балів здобули команди «Марафон» та «Неспроста». 
Надалі на вболювальників чекав несподіваний подарунок у вигляді нестандартного конкурсу «Озвучка», який проводився вперше протягом нинішнього сезону. І тут гравці зуміли вразити публіку, навіть не маючи в активі великого досвіду підготовки саме таких завдань. Найвищі оцінки отримали «Марафон», «Спина» та «СБУ». Але доля трьох квітків до фіналу мала з`ясовуватися в останньому конкурсі – «Домашнє завдання». Звичайно, команди виглядали трішки втомленими, проте й на цьому етапі змагання також продемонстрували веселі мініатюри та картини, створені за допомогою їхньої фантазії.
Тож, прийшов час фінальних оцінок та остаточного рішення жюрі про склад фіналістів. В останньому конкурсі перемогу святкувала «Спина», яка набрала максимальну кількість балів. А за підсумкакми усієї гри перше місце посіла команда «Марафон», другими фінішували – «Спина», а третю сходинку посіла команда «Неспроста». Проте жюрі вирішило розширити число фіналістів, запросивши туди «Шо? Хачю!» і запропонувавши «СБУ» об`єднатися із «Спина» і у майбутньому представляти єдину команду – збірну міста Брянка. 
Що ж стосується нашої команди, то її учасники залишились задоволеними підсумками гри. Вони відзначали, що у деяких ситуаціях гра їм не вдалися, над окремими номерами мусили більше попрацювати, проте все це обумовлювалося лише дефіцитом вільного часу. Тепер вони мають змогу попрацювати над власними помилками і розпочинати підготовку до вирішальної гри сезону, адже на перемогу «Неспроста» очікують усі студенти Стахановського факультету Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Що ж, бажаємо успіхам нашим хлопцям та дівчатам і сподіваємось на чудовий результат! Варто лише додати, що фінал відбудеться у Палаці Культури ім.Горького у середині листопада поточного року. Приходьте, і ви не пожалкуєте!!!


Артур Пройдаков



Просмотров: 640 | Добавил: aip | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 SergEngab  
0
<a href=http://zmkshop.ru/>завод металлообработки</a>

Имя *:
Email *:
Код *:
Стахановский учебный комплекс © 2024
Поиск
Календарь
«  Сентябрь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архив записей
Друзья сайта
Календарь
Информер праздники сегодня
Погода
Курсы валют